ILMOITTAUDU

Ajokortti opetusluvalla Joensuun ja Kontiolahden alueilla

Henkilöautokortin voi suorittaa myös opetusluvalla. Hommaan tietysti tarvitset oman opettajan sekä opetusajoneuvon. Osa opetuksesta tehdään autokoululla ja osa oman opettajasi kanssa.

Koko prosessi on helpointa aloittaa paikallisen Ajovarman toimipisteestä ja hoitaa opettajan opetuslupa ja ajokorttilupahakemus kuntoon.
Ilmoittaudu >

EAS-tunnit

Autokoulussa opetuslupaoppilaan tulee suorittaa ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriatunnit, niin sanotut EAS tunnit. Niitä on yhteensä neljä tuntia. Ennen kuin kyseiset tunnit on suoritettu ajo-opetusta oman opettajan kanssa ei saa aloittaa. Jos opetuslupaoppilaalla on entuudestaan jokin ajo-oikeus, vaikkapa mopo tai traktori, EAS tunteja ei tarvitse käydä. Nämä oppitunnit voit suorittaa meillä. Tuntien hinta on 60€.

 

Riskikoulutus

Kun opetuslupaopetus on hyvällä mallilla ja kokeet lähestyvät, autokoululla suoritetaan riskientunnistuskoulutus. Koulutus pitää sisällään neljä oppituntia ja neljä ajotuntia. Ajotunnit pitävät sisällään riskientunnistusta maantie- ja kaupunkiajossa, sekä pimeänajon ja liukkaankelin ajamista. Neljän tunnin teoriasetti on hyvä suorittaa ennen teoriakoetta, jotta osaat teoriakokeessa vastata riskikysymyksiin oikein. Riskienhallintakoulutuksen hinta 350€ + 99€ Liukasratamaksu. Tässä riskienhallintakoulutuksessa suoritamme siis liukkaan kelin opetuksen oikealla autolla liukasradalla, ei simulaattorilla!

 

Materiaalit

Lisäksi myymme suosittuja Nettreeni-tunnuksia. 40€ saat rajoittamattoman pääsyn teoriakoeharjoituksiin. Voit myös ostaa meiltä yksittäisiä ajotunteja, esimerkiksi valmennusta ajokoetta varten.

Erinomaista tietoa opetusluvasta löytyy Ajokortti-info sivustolta.

 

www.ajokortti-info.fi/ajokortin-hankkiminen/opetuslupa

Kontiolahden Autokoulu

Olemme nuorekas ja hyväntuulinen autokoulu joka toimii Joensuun ja Kontiolahden alueilla. 
JÄTÄ VIESTI
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram